Privacy en Veiligheid

Wij willen transparant zijn naar onze bezoekers. Dit heeft de reden doordat wij tools aanbieden die publiekelijk beschikbaar zijn gesteld om bijv. het IPv6 adres van een domein op te zoeken of bijv. gebruik maken van Google Analytics. U wilt weten welke gegevens wij opnemen en waarvoor wij deze gebruiken.

Alle data die wij opnemen zal nooit persoonlijke gegevens zoals namen, adressen of andere gegevens die u als persoon kunnen identificeren bevatten. Wij nemen alleen de gegevens op ter analyse van de diensten die EpicSoftworks aanbied.

Veilig browsen

Deze website is beveiligd met een SSL certificaat van Let's Encrypt. Dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van SSL technologie, wij gaan de extra mile om er voor te zorgen dat u als gebruiker veilig kan browsen over onze website. De verbinding tussen u en ons is versleuteld en iedereen die er niet bij hoeft kan er ook niet bij.

Welke gegevens houden wij vast?

  • Domein
  • IPv6 Adres
  • Reverse Adres

Als er veranderingen plaats vinden zullen wij deze policy updaten met de gegevens die wij dan vastleggen. Klanten zullen hiervan automatisch op de hoogte van gesteld worden wanneer het een vast element van onze routine is voor een van onze diensten betreft.